Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

25.07.2018


Letné trendy v kyticiach a aranžmánoch

Viete, ktoré kvety sú „trendy“ počas leta 2018? Krásne kytice kvetov aranžované zo slnečníc, ruží, santiniek, lúčnych kvetov, či gerbier potešia nielen počas výnimočných udalostí, ale aj počas bežných letných dní, či večerov. Aranžéri Kvety.sk Vám prinášajú niekoľko tipov, ktorými potešíte blízke osoby.

Kombinácie kvetov v kyticiach musia byť starostlivo zvolené, aby vytvárali farebne harmonický celok. Počas leta sú populárne jemné a pastelové odtiene kvetov, ktoré vytvárajú jemné a nežné kytice. Obľúbené sú aj mixované kytice z rôznych lúčnych kvetov, ktoré vytvárajú hravé kombinácie s kontrastnými farbami. Kombinácia lúčnych kvetov, či slnečníc umožňuje aranžovať voľné, priestorové kytice, ktoré obľubuje hlavne mladšia generácia. Kytice môžu byť aranžované aj v štýlových taškách, tzv. flower bagoch, ktoré si môžete preniesť ako kabelku. Flower bag môžete použiť aj ako vázu. Je výhodou predovšetkým vtedy, ak niekto dostane kyticu do práce alebo inde mimo domova a nemá pri sebe vhodnú vázu na peknú kyticu.

Počas letných mesiacov sa obľube tešia aj tzv. flower boxy. Vašim láskam, či najbližším môžete darovať flower box, v ktorom je vložená kytica z lúčnych kvetov. Alternatívou sú flower boxy, v ktorých sú aranžované lúčne kvety, či ruže. Kvety sú do flower boxu vkladané do aranžovacej hmoty, ktorá je napustená vodou a špeciálnym výživovým doplnkom pre kvety, vďaka čomu Vám bude flower box robiť radosť dlhšiu dobu.

Veselou kombináciou sú aj kvety naaranžované v hravých platových črepníkoch, tzv. flower potoch. Flower pot aranžovaný s maslovými ružami, žltými santínkami ozdobenými veronikou a gypsofilkou v bielom flower pote môže potešiť na pracovnom stole aj Vašu blízku osobu.




Ďalšie články