Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

02.07.2018


Kvetinová stena na After párty Bloger roka 2018

Spoločnosť Kvety.sk sa v piatok 29.6.2018 zúčastnila After Party súťaže BLOGER ROKA 2018. Bolo nám cťou, že náš tím mohol pripraviť kvetinovú fotostenu, pred ktorou sa fotili všetci známi slovenskí influenceri. Ďakujeme Asociácii blogerov a možnosť spolupráce pri organizovaní After párty.

Kvetinová stena bola aranžovaná z luxusných preparovaných kvetov a machu značky In Eterno. Trvácne kvety značky In Eterno vďaka špeciálnej úprave nikdy nezvädnú, nepotrebujú vodu a majú veľmi dlhú životnosť. Zostanú krásne a farebné, doslova ako živé. Kvetinová stena obsahovala predovšetkým kombináciu ruží, hortenzií a machu zladenú do farieb akcie Bloger roka.

Dvojtýždňové vyhlasovanie víťazov desiatich kategórii súťaže BLOGER ROKA 2018 bolo v piatok 29.6. ukončené skvelou Afterparty v Le Club v Bratislave. Blogeri sa mohli po roku znova stretnúť, prebrať spoločné úspechy, spoznať nových ľudí a zároveň si pripiť aj na výhercu kategórie Instagram roka, ktorý bol ocenený priamo na párty.  After párty sa zúčastnili víťazi jednotlivých kategórií:

Newcomer - Zrzkastyle

Video – Sajfa

Company – Riesenia.com

Beauty – Elimakeupartistblog

Food – Chuť od Naty

Travel – Cestuj s deťmi

Mama – DOROTA&GRETA

Fashion – Janatini

Life - Break the Rules

 

Prezrite si fotografie ako sa slovenskí blogeri, youtuberi a influenceri počas After párty bavili.

 

Foto: Bloger roka, 2018.

Prečítajte si viac na Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články