Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

31.05.2018



TAGY

#tipy

Každý by chcel dostať pivónie

Voňavé a nežné pivónie sa tešia obľube azda každého z nás. Počas apríla až júna ich nájdete rozkvitnuté v mnohých záhradách. Stále viac sa stávajú súčasťou aj moderných exteriérov a balkónov, kde sa stávajú neprehliadnuteľnými solitérmi. Typická je ich jemná a sladká vôňa. Kvety sú biele, jemne alebo tmavoružové.

Foto: Praire Charm

Aranžéri Kvety.sk každoročne pripravujú kolekcie kytíc aranžovaných z pivónií. Zákazníci nájdu v našom portfóliu nielen čisto pivóniové kytice, ale aj miešané letné kytice, ktoré obsahujú kombináciu viacerých kvetov. Môže ísť o kombináciu pivónií, ranunculusov, ruží, tanaceta, kál, eryngia, alstromérií, či lúčnych kvetov. Kytice častokrát dopĺňa gypsofila a dekoračná zeleň. Eleganciu kyticiam dodávajú farebné stuhy.

Kytice sú vhodným darčekom pre rôzne príležitosti, či už chcete niekoho prekvapiť na meniny, narodeniny alebo len tak zlepšiť náladu, či potešiť počas pracovného týždňa.

Vašu obľúbenú pivóniovú kyticu si môžete vybrať v našom

MENU – kategória Pivónie.

Foto: Kvety.sk

 

Pivónie sa tešia veľkej popularite aj v kyticiach neviest. Ich jemnosť a nadčasovosť očarila mnohé z nich. Aranžéri Kvety.sk vždy pripravujú svadobné kytice podľa prianí a predstáv každej nevesty. Pivónie sú dodávané niekoľko krát týždenne priamo od pestovateľov, vďaka čomu je možné zabezpečiť ich čerstvosť a sviežosť. Najkrajšie svadobné kytice z pivónií sú v období od apríla do júna.

Foto: Marián Csano

 

V Kvety.sk sa každoročne tešíme na voňavú sezónu pivónií. Veríme, že tieto kvety Vás očarili rovnako, ako náš tím. Tešíme sa, že Vám môžeme prinášať radosť a tešiť Vašich blízkych. Každý deň pre Vás aranžujeme tie najkrajšie príbehy Vášho života.

Krásny deň

Vaše Kvety.sk

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články