Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

03.05.2018



TAGY

#tipy

Potešte Vašich blízkych milým venovaním

Spoločnosť Kvety.sk chce, aby sa darovanie kvetov spájalo naozaj s krásnymi chvíľami. Moment, keď si Vami obdarovaná osoba rozbalí darčekovú krabicu a okrem voňavej kytice si nájde aj odkaz s peknými slovami od milovanej osoby, je nezabudnuteľný.

Tím Kvety.sk pre Vás pripravil možnosť priložiť ku každej objednávke kartičku s personalizovaným venovaním. Vybrať si môžete z niektorých už predtlačených motívov vhodných na vyjadrenie rôznych emócií v podobe kvetov v tvare srdca, ruží, či lúčnych kvetov. Pripravené sú aj venovania pre pánov, či venovania vhodné na oslavu sviatkov ako Valentín alebo Vianoce.

Okrem predtlačených motívov môžete do venovania nahrať aj vlastnú fotografiu priamo z mobilu. Urobte si selfie a foto nahrajte priamo do vlastného venovania. Vizuál Vášho venovania si viete priblížiť, či otočiť a upraviť podľa Vášho priania. Vaše venovanie bude tak osobnejšie a emotívnejšie. Obdarovaná osoba bude nadšená.

Ak nemáte nápad na žiadny zaujímavý text, ktorý by ste uviedli do venovania, v objednávkovom procese Vám v časti „Venovanie“ ponúkame na výber predvolené verše vhodné na rôzne udalosti ako sú meniny, narodeniny, z lásky, priateľstvo, Deň matiek, svadba, narodenie bábätka, Veľká Noc, či Vianoce a Nový rok.

Môžete si vybrať akýkoľvek z predvolených textov, doplniť ho a podpísať sa alebo vložiť vlastný text venovania, ktorý bude vpísaný vo vnútri kartičky.

Tím Kvety.sk vloží vaše venovanie do kraftovej alebo magentovej obálky a starostlivo pribalí ku kvetinovému darčeku.

Veríme, že aj vďaka našim personalizovaným venovaniam sa kvetinový darček stane pre Vaše blízke osoby jedinečným a nezabudnuteľným zážitkom.

Ďakujeme, že spolu s Vami môžeme prežívať a aranžovať tie najkrajšie príbehy Vášho života.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články