Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

14.02.2018
Autor: Prairie Charm



TAGY

#blogerky
#spolupraca

Každý deň sa môže premeniť na výnimočný zážitok

Autor: Prairie Charm 

Ako už titulok dnešného článku prezrádza budem písať o jednom nezabudnuteľnom zážitku z pred dvoch týždňov. Kto ma sleduje na mojom Instagrame, určite si všimol milú spoluprácu so spoločnosťou Kvety.sk. Verili by ste tomu, že táto značka sa začala už v roku 1999 ako prvá špecializovať na online predaj a donášku kvetov? Pre mňa to bolo veľké prekvapenie snáď o to viac, že sa nachádzajú iba 10 km odo mňa... A musím sa priznať, že toto bola moja premiérová donáška kvetov domov... Poďte sa so mnou pozrieť, ako to všetko prebiehalo. 

Kvety mi doručil veľmi milý kuriér v neuveriteľne krásnej škatuli. Nebudem klamať, že mi srdiečko hneď o niečo rýchlejšie bilo a veľmi som sa tešila, keď budem otvárať škatuľu...

Nevedela som si predstaviť, ako sa môže kytica bezpečne doručiť až ku mne domov. Bola však dokonale zabalená a stabilizovaná!

Rozbaľovanie bolo veľmi vzrušujúce a očakávania ako bude kytica vyzerať vysoké! A aha pozrite sa na tú nádheru...

Súčasťou balenia bol samozrejme aj návod s radami, ako sa o kyticu starať, aby vydržala čo najdlhšie a samozrejme aj výživou do vody. Milo ma prekvapilo aj venovanie.

Určite si viete predstaviť, ako úžasne sa všetky tie kvety fotili... ružové a biele iskerníky, biele veternice s nádherným tmavým stredom a na doplnenie eukalyptus. Nádherná jarná kombinácia. 

A čo na ňu hovoríte vy? A vlastne máte už skúsenosti s doručením kvetov ku vám domov?

Prečítajte si viac na Facebooku a Instagrame Prairie Charm.

 




Ďalšie články