Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

19.09.2018


Lotosový kvet

Asi o mne neviete pár vecí, čo je vlastne dobre, lebo keby ste ich vedeli, tak neviem, neviem...:) Ale nie, žartujem! Neviete o mne isto to, že som vášnivý pič minerálok a pramenitých vôd. Čo ale určite viete alebo minimálne tušíte je fakt, že milujem kvety. Keby som si mohla vybrať vysnívané bývanie, tak mám určite subtropickú záhradu niekde neďaleko mora a v tej záhrade mám milión druhov rastlín a kvetov. Keďže ale nežijem v sne a momentálne žijem v priestore väčšej maringotky, obklopovať sa mojimi milovanými kvetmi je trošku boj o kúsok priestoru a o prežite. Ale keďže som sa kvetov nevedela vzdať, tvoria podstatnú časť mojich tetovaní a ich môžem obdivovať dennodenne a ani sa o ne netreba nejako špeciálne starať. Nie, že by mi to staranie sa o rastlinky vadilo, ale chápete nie?

No a ja milovník kvetov som mala za úlohu vybrať nejaké inšpirácie, aby mohli kvety.sk - mimochodom donášková služba na Slovensku, vymyslieť kyticu, ktorá bude nosiť moje meno. Som na tú kyticu pyšná pretože je naozaj okúzľujúca a keď mi ju kuriér priniesol, tak som aj zabudla, že som mala v ten deň migrénu (aspoň na chvíľu). Kytica, ktorá nesie moje meno bola inšpirovaná okrem iného aj lotosovým kvetom. Lotosový kvet je aj jedna z nových príchutí pramenitej vody Zlatá studňa - dotyk kvetov, pre ktorú som sa stala v septembri tvárou. Zlatú studňu som si nanosila do salónu a uhasínam s ňou smäd mojich zákazníčiek. Všetky si ju pochvaľujú a niet sa čo čudovať pretože je ako stvorená pre ženy. Je jemná, bez bubliniek a neobsahuje žiadne umelé farbivá ani sladidlá. Okrem príchute lotosový kvet, nájdete v obchodoch aj príchuť baza a levanduľa. Tak vyskúšajte a dajte mi vedieť, ako chutili. Hlavne nezabúdajte na pitný režim, aby sme boli svieže a krásne milé dámy.  :)

P.S: Kyticu by Ivana Stanclova si môžete objednať ešte stále cez kvety.ak a pribalia vám k nej aj dve lahodné Zlaté studne.

Článok bol zverejnený so súhlasom autora - Ivany Stanclovej

Viac sa môžete dočítať na jej blogu mojaskrina.blogspot.com
Sledujte shemakesmetravel aj na instagrame - stanclova.ivana




Ďalšie články