Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

22.08.2019
Autor: Kvety.sk


Prebuďte v sebe kreativitu a naaranžujte si kyticu podľa Vašich predstáv

V lete to vôkol nás všetko prekvitá farbami, a to nás inšpiruje k tvorbe niečoho nového. Aranžovanie kvetov je činnosť, ktorá v nás dokáže prebudiť kreativitu a urobiť zo všedného dňa, či víkendu výnimočný. V Kvety.sk sme pre vás pripravili kolekciu DIY kytíc, z ktorých si jednoducho vytvoríte vlastný aranžmán. DIY (Do it Yourself) doslova znamená „urob si sám“. Naši floristi navyše navrhli každú jednu kyticu podľa aktuálnych trendov, a tak vám stačí si vybrať jednu, ktorá vystihne váš štýl. DIY kytica vám necháva voľné pole pre vašu fantáziu.

Aranžovanie kvetov je ako umenie, ktoré môže vytvoriť ktokoľvek z nás. Vďaka DIY kyticiam od spoločnosti Kvety.sk môžete naplno prežiť radosť z kvetov. DIY – Do it yourself kytica je doručovaná v štýlovej prepravnej krabici v tvare „letterboxu.“ Môžete ju objednať ako prekvapenie pre Vašich blízkych a zaslať ju na adresu ich domova alebo len tak potešiť samých seba.

Po otvorení krabice v nej nájdete rezané kvety starostlivo zabalené v darčekovom papieri previazané stuhou. Stuhu môžete použiť na záverečné zviazanie alebo dekorovanie kytice.

Ak sa rozhodnete DIY kyticu zaslať vašim blízkym do balenia môžete vložiť venovanie.  Vďaka personalizovanému venovaniu sa kvetinový darček stane pre Vaše blízke osoby jedinečným a nezabudnuteľným zážitkom. Vybrať si môžete zo širokej ponuky DIY kytíc. Radosť nájdu milovníci ruží, letných miešaných kytíc, pivónií, či chryzantém. Tí, ktorí si chcú vytvoriť vlastné vence a aranžmány si taktiež prídu na svoje. Svoju vysnívanú DIY kyticu si môžete vybrať na www.kvety.sk/kolekcie/diy

Ako postupovať pri tvorbe DIY kytice/aranžmánu?

Po doručení je potrebné kvetinový darček vybrať z prepravnej krabice a kvety priečne zrezať pod tečúcou vlažnou vodou do 25 stupňov Celzia.

Spolu s rezanými kvetmi nájdete v balení aj návod ako kyticu naaranžovať a priložené 2 kusy výživového doplnku, ktorý zabezpečí, že DIY kytica Vám bude robiť radosť dlhšiu dobu. Každý kvet je starostlivo vyberaný tak, aby Vám kytica vydržala krásna minimálne 5 dní. Podľa veľkosti kvetov si vyberte vhodnú vázu, v ktorej im bude príjemne, a z ktorej budú tešiť okolie. Nasypte do nej priložený výživový doplnok a zalejte ho vlažnou vodou, nie studenou.

Jednotlivé kvety k sebe poukladajte podľa Vašich predstáv a vložte ich od vázy. Výživový doplnok výrazne predĺži čerstvosť kvetov, avšak je potrebné udržiavať vodu čistú aj počas nasledujúcich dní. Pri aranžovaní sa nechajte inšpirovať videami na našom YouTube kanáli.

Po troch dňoch vodu vymeňte za čerstvú a použite druhý výživový doplnok. Naaranžovaná kytica Vám vydrží omnoho dlhšie.

 

Získajte viac inšpirácií ako si naaranžovať vlastné kytice prostredníctvom nášho YouTube kanálu, Instagramu, Facebooku či blogu. 

Prajeme krásne tvorenie!




Ďalšie články