Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

28.03.2018



TAGY

#media

Kvety.sk v Teleráno

V stredu pred Veľkou Nocou 28.3.2018 náš tím Kvety.sk inšpiroval všetkých divákov televízie Markíza jarnými a veľkonočnými aranžmánmi.

Majiteľ spoločnosti Kvety.sk Miroslav Očenáš počas celého rána aranžoval dekorácie  predovšetkým zo živých jarných kvetov a prírodných materiálov. Využité boli tie najkrajšie jarné kvety, ktoré začínajú kvitnúť skoro na jar a prinesú voňavú a slnečnú atmosféru do Vašich domovov. 

Obľúbenými sú narcisy, hyacinty, sirôtky, primulky či tulipány, ktoré boli aranžované v kombinácii s drevom, či machom. Veselú a hravú atmosféru dodali aranžmánom aj jarné dekorácie v podobe vajíčok, zajačikov a rôznych ozdôb z dreva.

Predstavené aranžmány môžu dekorovať nielen veľkonočný stôl, ale taktiež preniesť atmosféru prebúdzajúcej sa prírody do celej domácnosti. Miroslav Očenáš predstavil aj vence na dvere, ktoré privítajú každú Vašu prichádzajúcu návštevu.

Spolu s celým tímom televízie Markíza sme si užili príjemnú a uvoľnenú atmosféru. Po hudobnej stránke nám chvíle spríjemňovala skupina Hex.

Veríme, že aranžmány od floristov Kvety.sk, ktoré sme Vám predstavili počas Telerána, Vám poskytli tipy ako si vyzdobiť Vaše domácnosti a spríjemnili Vám jarné obdobie a veľkonočné sviatky.

Zdieľajte s nami Vaše zážitky aj na našom Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články