Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

06.02.2020
Autor: Kvety.sk


Viete ako vznikol sviatok svätého Valentína?

Valentín bol kňaz žijúci v treťom storočí v Ríme, ktorý údajne tajne sobášil rímskych vojakov. V tom období bol platný dekrét cisára Claudia, podľa ktorého sa rímski vojaci nemohli ženiť, pretože by sa naplno nemohli venovať vojenským povinnostiam. Valentín toto nariadenie neakceptoval a považoval ho za narušenie božích zákonov. Za jeho konanie bol odsúdený a väznený, no aj vo väznici naďalej šíril dobro.

 

Oslava Valentína na celom svete

Na Slovensku oslavujeme sviatok Svätého Valentína 14.2. V rovnaký deň tento sviatok oslavujú aj v Taliansku, Portugalsku, Španielsku, Francúzsku, Británii, USA, Kanade i v Japonsku.

Zamilovaní si v tento deň prejavujú svoju lásku a náklonnosť sladkými prekvapeniami, či vyznaniami v podobe zasielania veršov tzv. valentínok. Svoju „valentínku“ môžete Vašim láskam zaslať aj vďaka Kvety.sk nielen v podobe kvetinového darčeka, ale aj personalizovaného venovania s krásnymi zamilovanými veršami.

Valentínskymi prianiami sa môžete inšpirovať tu: Blahoželania a priania / Blahoželania z lásky

Najobľúbenejšími darčekmi sú v tento deň kvety, sladkosti, vína, kvalitné sekty, či plyšové darčeky. Ak chcete potešiť Vašu partnerku, snúbenicu, či manželku originálne, máme pre Vás niekoľko tipov.

Darček na Valentína pre partnerku

Žiadna žena neodolá kvetom. Trvácne ruže značky In Eterno aranžované vo flowerboxe sú luxusným a jedinečným darčekom, z ktorého bude nadšená každá žena. Vybrať si môžete z mnohých farieb ruží, či tvarov flowerboxov. Trvácne kvety sú preparované zo živých kvetov / ruží. Nezvädnú, nepotrebujú vodu ani údržbu a majú veľmi dlhú životnosť. Zostanú krásne a farebné, doslova ako živé.

Najväčšiu ponuku flowerboxov za bezkonkurečné ceny nájdete tu: Špeciálne kolekcie / In Eterno preparované kvety

Pre milovníčky živých kvetov pripravili aranžéri Kvety.sk širokú ponuku kytíc z rezaných kvetov s rôznym štýlom väzby v rôznych farbách. Na Valentína sú najobľúbenejšími kvetmi ruže. Ruža akejkoľvek farby je symbolom lásky a vášne.

Na sviatok zamilovaných sa stále väčšej obľube tešia aj kytice z tulipánov v rôznych farbách. Sú svieže, symbolizujúce bohatstvo, lásku, úspech a taktiež nehu a ideálneho partnera.

Inšpirujte sa valentínskymi kyticami tu: Valentín / Kytice

Aby bol zážitok z valentínskeho odbdarovania ešte trvácnejší pribaľte ku kvetinovému darčeku aj sladké prekvapenie v podobe dezertov, vín, sektov, či parfémov známych značiek.

Nájdete ich tu: Kvety.sk / Chute

Darček na Valentína pre partnera

Valentín už dávno nie je len o obdarovaní nežných polovičiek. Ženy chcú rovnako výnimočne obdarovať svojho partnera, snúbenca, či manžela. Kvety a prekvapenia majú radi aj muži. Zašlite im valentínske prianie spolu s kvetinovým darčekom a sladkým dezertom, či vínom. Vhodné kvety pre mužov sú napríklad ruže, tulipány, frézie, či akýkoľvek črepníkový kvet.

Vyberte si z našej ponuky pre mužov tu: Valentín / Kvety pre muža

Darčekom, ktorý nikdy neomrzí, je aj parfém, fľaša dobrého vína, či sektu. Potešiť môžete aj kvalitnou čokoládou, či bonboniérou. Tabuľková čokoláda, bonbóny, dražované lieskovce, mandle, či ručne robené čokolády vyčaria úsmev na tvári vašich milovaných partnerov.

Voňavé a sladké valentínske prekvapenia pre mužov nájdete tu: Darčeky / Darček pre muža

Kreatívnym valentínskym prekvapením môžu byť darčekové sety alebo koše naplnené vínom, sladkými prekvapeniami, či dekoráciami.

Široký výber jedinečných darčekových košov nájdete tu: Chute / Darčekové koše

Zdieľajte s nami Vašu vianočnú radosť z darčekov aj na našom @kvety.sk a @Kvety s hashtagom #KVETYSKVALENTÍN.




Ďalšie články