Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

05.09.2023
Autor: Kvety.sk


Sušené kytice: Krása, ktorá vydrží navždy

Kyticu kvetov mnohí z nás dostávajú alebo darujú pri rôznych príležitostiach - narodeniny, svadby, výročia, a dokonca aj bez akéhokoľvek konkrétneho dôvodu, len tak, aby sme niekomu spravili radosť. Kvety sú symbolom lásky, radosti, vďaky a podpory, no bohužiaľ, trvá len pár dní, kým zvädnú a ich krása pominie. Tu prichádzajú na rad sušené kytice - nádherná alternatíva, ktorá vám umožní zachovať krásu kvetov na dlhé roky.

Krása, ktorá nevybledne. Jedným z hlavných dôvodov, prečo si ľudia vyberajú sušené kytice, je ich trvanlivosť. Sušené kvety vydržia dlhé roky bez toho, aby strácali svoju krásu. Sú vynikajúcim spôsobom, ako zachytiť osobné spomienky na špeciálne udalosti, ako sú svadby, promócie či výročia.

Sušené kvety sú rovnako skvelým bytovým doplnkom. Milujete kvety, no nemáte čas sa o ne starať alebo veľa cestujete? Sušená kytice či aranžmán od Kvety.sk Vás vždy počká doma v plnej kráse. Vlastníte nehnuteľnosť, ktorú prenajímate a potrpíte si, aby bola vždy perfektne pripravená pre Vašich hostí? Či už ide o malý penzión, hotel, reštauráciu alebo zasadaciu miestnosť, aranžmány a dekorácie so sušených kvetov sú vďačnou alternatívou ako skrášlite a zútulnite Vaše priestory a Vaši hostia sa v nich budú cítiť výnimočne.

Ekologická a ekonomická voľba. Jedinou starostlivosťou o sušené kvety je občasné pretretie alebo vyfúkanie usadeného prachu. Sušené kvety vydržia krásne niekoľko mesiacov až rokov, vďaka čomu ich nemusíte meniť tak často, čím šetria Vašu peňaženku.

Ako sa sušia kvety? Sušenie kvetov je tradičná technika, ktorá sa využíva už stáročia na zachovanie ich krásy a čerstvosti. Tento proces zahŕňa odstránenie vlhkosti z kvetov a iných rastlín, pričom sa zachová ich tvar a farba.

Existuje niekoľko spôsobov, ako sušiť kvety. Tradičná metóda zahŕňa zavesenie kvetov hlavou nadol, aby gravitácia pomohla prirodzene odstrániť vlhkosť. Kvetiny sa môžu sušiť aj vo vrecúškach s kremičitým gélom alebo mikrovlnnou sušičkou. Každá metóda má svoje výhody a závisí od typu kvetov, ktoré chcete zachovať.

Sušené kytice sú krásnym a trvanlivým spôsobom, ako zachovať krásu kvetov a vytvoriť si osobitné a špeciálne spomienky. Hodia sa nie len na rôzne príležitosti ale aj ako bytové dekorácie. Sú ekologickou voľbou a umožňujú vám zachytiť krásne spomienky na špeciálne udalosti. Takže, ak hľadáte jedinečný a trvalý spôsob, ako prejaviť svoju lásku a vďaku, sušené kytice sú určite skvelou voľbou. Našu aktuálnu ponuku nájdete na Irigo sušené kytice

Nezáleží na tom, či si ich kúpite od profesionála alebo si ich vyrobíte sami, ich nádherný vzhľad a trvanlivosť vás určite očaria a prinútia vás obdivovať prírodu a jej krásu aj v sušenej podobe.

 




Ďalšie články