Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

18.10.2019


Inšpirujte sa krásou machových stien a obrazov

Spoločnosť Kvety.sk neustále prináša svojím zákazníkom novinky z oblasti floristiky a pestovania rastlín podľa aktuálnych trendov. Realizujeme na slovenskom trhu unikátny produkt v podobe machových stien a obrazov z vysokokvalitného preparovaného islandského machu, ktorý vyzerá ako živý.

Vďaka tejto novinke môžete vašim blízkym podarovať 3D obraz s preparovaným machom rôznych druhov a farieb, množstvom umelých sukulentov značky IRIGO a sušenými exotickými plodmi. Rôznorodé sukulenty v kombinácií s preparovaným machom vytvárajú jedinečný pocit splynutia s prírodou priamo u vás doma, či v kancelárii.

Steny a obrazy z preparovaného machu sú vyrábané zo skutočného machu, pričom jeho umiestnením do konzervačného roztoku si mach zachová prirodzenú farbu, zamatový nádych a vzhľadom zostáva ako živý niekoľko rokov. Preparovaný mach, ktorý má pôvod na Islande, je ideálny na použitie do interiéru. Údržba zelených stien z machu je jednoduchá, stačí ich jeden alebo dvakrát za rok orosiť destilovanou vodou. Neodporúčame umiestnenie do extrémne vlhkých priestorov a rovnako do miestností s priamym slnečným svetlom. Inú špreciálnu starostlivosť nevyžaduje.

Inšpirujte sa našimi realizáciami aj na nasledujúcich fotografiách. Viac produktov z preparovaného machu nájdete na našej stránke v sekcii Machové obrazy

Machová stena s logom spoločnosti

Machový obraz z preparovaného machu a sušených plodov

Ak Vás machové steny a obrazy oslovili, radi Vám pripravíme cenovú ponuku, ktorú Vám zašleme na vyžiadanie po špecifikácii rozmerov a požiadaviek. Cena sa odvíja od náročnosti a množstva použitého materiálu. V prípade potreby vieme zabezpečiť aj zhotovenie rámu. Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme na marketing@kvety.sk alebo na 0915 84 84 00.

Ďakujeme, že spolu s Vami môžeme prežívať a aranžovať tie najkrajšie príbehy Vášho života.
Tím Kvety.sk




Ďalšie články