Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

11.04.2019
Autor: Kvety.sk


Novinka na slovenskom trhu – DIY kytica

Jarné dni nám prinášajú radosť zo slnka a prebúdzajúcej sa prírody. Všetko vôkol nás kvitne a rozvoniava. Poďte s nami prebudiť v sebe radosť! Radosť z kvetov a vlastnej kreativity... Staňte sa aj vy na chvíľu floristom a vytvorte si svoju vlastnú DIY kyticu od Kvety.sk.

Tento rok sme sa rozhodli pre vás priniesť na slovenský trh absolútnu novinku v oblasti kvetov. Našim cieľom je tešiť ľudí vôkol nás a preto naša novinka oslovuje širšiu skupinu milovníkov kvetov. Pokiaľ sme sa doteraz zameriavali na doručenie kytíc a radosti z darčeka, dnes chceme, aby ste zažili ďalší výnimočný zážitok a to z vlastnej tvorby - DIY (DO IT YOURSELF) doslova znamená „urob si sám“. Prežite naplno radosť z kvetov a tvorby vlastnej DIY kytice či aranžmánu. 

Každý kvet starostlivo vyberáme tak, aby sme vám poskytli garanciu čerstvosti minimálne 5 dní. Pri výbere farieb a kvetov sa inšpirujeme aktuálnymi trendami v oblasti floristiky. DIY kytica vám necháva voľné pole pre vašu fantáziu. Aranžovanie kvetov je ako umenie, ktoré môže vytvoriť ktokoľvek znás. My vás chceme týmto zážitkom sprevádzať,preto sme pripravili množstvo inšpirácii na našom YouTube kanáli, blogu, Facebooku a Instagrame. 

Kvetiny k vám prídu starostlivo zabalené v darčekovej škatuli, ktorú sme navrhli tak, aby každý hneď vedel, že patrí do rodiny Kvety.sk. Po jej rozbalení vás už čaká iba radosť z kvetov a nadšenie z finálneho diela. Venujte viac času aktivitám, ktoré vás tešia!

Sme radi že môžeme spolu s Vami aranžovať najkrajšie príbehy vášho života.

Kvety.sk




Ďalšie články