Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

11.01.2022
Autor: Kvety.sk


Kvety.sk Trade Centrum

Predstavujeme Vám novovybudované Kvety.sk Trade centrum priamo v srdci stredného Slovenska na Podpoľaní. Je zavŕšením nášho dlhoročného úsilia a práce pre Vás v kvetinovom biznise.

Príďte sa inšpirovať kvetinovým átriom a predajňou, dajte si dobrú kávu a užite si dokonalé spojenie kvetov a prírody. Vďaka veľkolepému priestoru viac ako 10 000 m2 u nás nájdete najširšiu ponuku rezaných živých, či črepníkových kvetov, umelých alebo trvácnych kvetov, floristického sortimentu a dekorácií.

Sme otvorení pre všetkých, koncových aj veľkoobchodných zákazníkov

Vstup do Kvety.sk Trade centra je zabezpečený v podobe zjazdu z diaľnice. Pre širokú verejnosť je k dispozícii parkovisko s 95 miestami určenými pre osobné automobily, a taktiež s parkovacími miestami pre zákazníkov so zdravotným postihnutím.

Budova Kvety.sk Trade centra má dve poschodia s rozsiahlym schodiskom a výťahom.

V centrálnej, spodnej časti budovy sa nachádzajú priestory pre maloobchodnú predajňu na predaj sezónneho tovaru, átrium a verejné toalety. Hlavné átrium je aranžované vždy podľa aktuálneho obdobia tak, aby zákazníkom umožnil pohodlný nákup. Našim cieľom je inšpirovať Vás a prinášať Vám novinky nielen z kvetinového sveta, ale aj z oblasti doplnkov a dekorácií.

Na vrchnom poschodí zákazníci nájdu floristický sortiment, umelé a sušené kvety prezentované vo farebných blokoch.

Aby ste sa u nás cítili naozaj príjemne a užili atmosféru kvetinové centra pozývame Vás na kávu grátis.

Tešíme sa, že v najväčšom kvetinovom centre v strednej Európe môžeme naďalej a ešte intenzívnejšie aranžovať príbehy Vášho života.

Príďte sa k nám inšpirovať a vstúpte do kvetinového raja!

 

Kvetinové centrum nájdete na adrese:

Kvety.sk Trade Centrum
Kriváň 715
962 04 Kriváň
 

Otváracia doba

Pondelok: 8:00 - 20:00
Utorok: 8:00 - 20:00
Streda: 8:00 - 20:00
Štvrtok: 8:00 - 20:00
Piatok: 8:00 - 20:00
Sobota: 8:00 - 20:00




Ďalšie články