Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

14.08.2023
Autor: Kvety.sk


Nové darčekové balenie

Chcete niekoho obdarovať kvetmi na diaľku, no stále váhate a neveríte nakupovaniu kvetov cez ehop? Rozumieme Vašim obavám, no nemusíte sa báť. Pripravili sme si pre Vás podrobný popis toho, ako sú naše kvety prepravované a že sa na nás môžete kedykoľvek spoľahnúť. Aranžujte aj vy tie najkrajšie príbehy života vďaka Kvety.sk a nášmu originálnemu darčekovému baleniu, ktoré je navrhnuté tak, aby zabezpečilo bezpečnú prepravu čerstvých kvetov od nás až k dverám Vami obdarovanej osoby.

Pri tvorbe dizajnu krabice sme sa nechali inšpirovať samotnou prírodou. Vonkajší dizajn krabice pripomína kvitnúcu lúku s lietajúcimi motýľmi. Zaujímavosťou je, že väčšina piktogramov kvetov a motýľov, vychádza priamo z loga spoločnosti Kvety.sk a tak spoločne s magentovými bodkami dopĺňajú dizajnovú identitu značky Kvety.sk.

Vnútro krabice je naopak vyhotovené v tmavej čiernej farbe, aby umožnilo čo najviac vyniknúť farebnej kombinácii kvetov v našich kyticiach. Po rozbalení krabice sa tak Vaše zmysli môžu rovno upriamiť na neodolateľnú krásu a farebnosť kvetov.

Kytica je vďaka špeciálne navrhnutému dnu pevne uchytená, čo zabraňuje dotýkaniu sa kvetov o steny krabice a nedochádza tak k ich otláčaniu. Dno okrem držania kytice umožňuje uchytenie doplnkového sortimentu, ktorý si v našom e-shope môžete vybrať a umocniť tak radosť obdarovaného. V ponuke nájdete nie len dezerty či lahodné víno, ale tiež značkové parfémy a iné.

Vlaha pre kvety je počas prepravy zabezpečená balením stoniek do celofánu, ktorý tvorí vodný vak pre stonky. Voda v ňom je zároveň obohatená výživou pre kvety, vďaka ktorej vydržia dlhšie čerstvé. Rovnaká výživa je pribalená pri kytici. Pred vložením kytice do vázy ju stačí zaliať čistou vodou a z kvetín sa budete môcť tešiť o niekoľko dní dlhšie.

Aké by bolo doručenie kvetov bez venovania? Mysleli sme aj na to. Vložte vlastnú fotografiu alebo si vyberte niektorý z našich motívov. Pridajte pár pekných slov či veršov, ktoré rozžiaria tvár Vašej milovanej osoby a venovanie je pripravené. Všetko v priebehu pár sekúnd a na pár klikov. Také jednoduché!

Možno máte dôvod, aby obdarovaná osoba nevedela, kto jej kvety posiela. Venovanie je preto jediná možnosť, ako sa obdarovaná osoba dozvie, kto jej kvety posiela. Meno odosielateľa neuvádzame na expedičnom lístku a rovnako ho nepozná ani kuriér, ktorý kyticu doručuje.




Ďalšie články